Soovid infot toodete kohta?

Saada meile kiri

Meil on lehel 29 külalist ja 0 liiget

+372 5809 7010     info(ät)cbdest.eu            E-POOD

Helena Klaar: Mis see imeravim ehk CBD siis endast õigupoolest kujutab


Helena KlaarNo tsauki, teate küll seda tunnet, kui emotsioonid käivad üle pea ja tahaks lihtsalt pea teki alla panna või õigemini kogu kehaga üheks burritoks muutuda ning kõik enda ümbert kuhugi suunda unustada.. Kui ei tea, siis ma ütleks et… Suurepärane, kui tead, siis äkki saad siit mõne idee..

Väga viisakas oleks ära seletada, mis see imeravim ehk CBD siis endast õigupoolest kujutab. Ma kirjanduslikku viidet ja tarka selgutust hetkel lisama ei hakka, sest keskenduks siinses postituses pigem enda kogemusele, aga kogu info on nende kodulehelt kenasti leitav! Lühidalt - nii vaimsete kui ka füüsiliste probleemide lahendus. Ma ütlen ausalt, mul polnud varasemalt piisavalt tahet/kahjuks ka viitsimist, et seda proovida, sest arvasin, et olin end juba piisavalt aidanud. Tuleb aga tõdeda, et ilmselgelt on tänaseni mõned hädad jäänud mind saatma, millega peaksin tegelema - näiteks mu vaimne pool, põlv/liigesed(jep, ma katki&penskar), emotsioonide üleküllus. Olles nüüd seda 3 nädalat kasutanud, siis hämmastav, aga mingi muutus on tõepoolest toimunud. Ma olen palju “chillim” ja füüsiline pool ei võitle minuga nii palju kui varem. Lisaks on mu juuksed hakanud kasvama(ma ei tea, kas sellest, aga see kuidagi ainus seletus) ja mu näonahk on selline “glowy” 🤣.

Arvestades, et elu viskas mulle vahepeal ka korraliku augu teele, siis võttes selles olukorras veidi suurema ampsu CBD pastat, ei muutnud ma küll probleemi olematuks, aga ma suutsin veidi rahulikumalt seda situatsiooni ohjeldada. Tegelikult on ausalt mõtteid nii palju ja ma tōesti tahan seda ka edaspidi jääda kasutama, sest ma kuidagi tunnen, et pikemas perspektiivis on selle mõju veelgi parem. (Ma vaatan võibolla jutustan siis storyde näol pikemalt!).

Seniks aga.. Soovitan tõepoolest soojalt www.cbdest.eu lehele piiluda ja muidugi, kui vajad abi ōige toote valikul, siis kindlasti kirjuta neile ning nad aitavad parima variandi välja valida & muidugi on mulle teile kood ka… “KLAAR20” - abiks ikka ja tõesti, panen südamele, et hoolige enda tervisest. Kogu see elu on niikuinii maru kaootiline, seega, me vajame veidi abiväge, et olla ikkagi need kõige paremad versioonikesed endast!

Helena Klaar

Blogi postitused

Kogenud veterinaar Kenno Ruul: Ennekõike mõtlen ma lemmiku heaolu peale

Kogenud veterinaari Kenno Ruuli sõnul on CBD üks paremaid võimalusi lemmiku terviseprobleemide ...

Loe edasi

Kuidas doseerida CBD õli?

Väga paljud on küsinud, et kuidas peaksin doseerima CBD kanepiseemne õli tilkasid? Panin kokku ...

Loe edasi

Kasutaja tagasiside Phyto+ cbd toodetele

Minu jaoks oli väsimus normaalsus. Kui unetundide poolest justkui oleksin pidanud puhanud olema, ...

Loe edasi

Malluka tagasiside Phyto+ cbd toodetele

Phyto+ tooted, eriti CBD kanepiõli ekstrakt, on mu sõpruskonnas kindlasti enim laineid löönud ...

Loe edasi

Deom Image

Phyto Plus® seemnest etiketini

Suhtume CBD toodete testimisse väga tõsiselt. See on ainus viis, et tagada meie CBD kanepitoodete parim kvaliteet ja järjepidevus. Järgime toodete valmistamisel Euroopa Liidu hea tootmistava (GMP) sertifitseeritud standardit. See on farmaatsia - ja toiduainetööstuse kõrgeim standard. Garanteerime tingimusteta, et meie CBD tooted on 100% orgaanilised, GMO-vabad ja sünteetikavabad.

Kes me oleme

 Sunshine Trading | PHYTO+
 Zwanebloemlaan 222
 1087GD Amsterdam

+372 5809 7010
+358 40035 0556
info(ät)cbdest.eu
E-POOD