Soovid infot toodete kohta?

Saada meile kiri

Meil on lehel 21 külalist ja 0 liiget

+372 5809 7010     info(ät)cbdest.eu            E-POOD

Kasutaja tagasiside Phyto+ cbd toodetele

CBD mõju ja kõrvalmõjudMinu jaoks oli väsimus normaalsus. Kui unetundide poolest justkui oleksin pidanud puhanud olema, siis korduv ärkamine öösel mitte millegi peale ei andnud mulle kunagi seda tunnet. Mingi hetk muretsesin endale äpi, mis nutikellaga koostöös mu und jälgib, et vähegi aru saada, mida ma täpselt öösel teen, sest magamine see küll ei ole. Deep sleep oli heal juhul tund aega kogu uneajast, ärkvelolekut oli liiga palju. Uinakuid tegin selle arvelt küll rohkem, aga kunagi ei saavutanud ma seda tunnet, et oh jess! nüüd olen nii puhanud, et ei taha enam magada. Kuna ma isegi ei mäleta, millal viimati hästi magasin, siis ei otsinud ka sellele lahendust, sest see oli ju täiesti normaalne. Ju see on minu eripära. Tuleb lihtsalt uinakuid rohkem teha, küll hakkama saab. Kui ei ole puhanud tunnet nii kaua tundnud, ei oskagi seda igatseda.

Ja siis tuli CBD.

Jõudsin selle juurde täiesti juhuslikult ja hoopis muu murega. Oli nimelt stressirohkem periood ja sõbrannaga sellest rääkides tuli jutuks, et tema lähikondne kasutab just CBD kapsleid, kui tööl on pingelisemad ajad.
Nagu ikka sellistes olukordades, mõtlesin, et mul pole midagi kaotada. Tellisin kapslid kohe ära ja kätte saades hakkasin igapäevaselt neid tarvitama.
Kindlasti ei saa ma väita, et olen ülirahulik (või ehk isegi liiga rahulik) pärast nende võtma hakkamist, aga sellegipoolest tunnen ennast nii palju paremini. Ärritun oluliselt vähem. Mu jalad on justkui emotsionaalses mõttes maa peal, kui see seletus vähegi loogiline tundub?

Ja tulles mu uneprobleemi juurde tagasi: alates kapslite manustamisest olen ma I G A Ö Ö maganud kordagi üles ärkamata, mu deep sleep on 3h+. Olen nii puhanud iseg siis, kui ei saa 7-8h und öö jooksul. Mul ei ole olnud vajadust teha mitte ühtki uinakut. Mul on energiat. Ma ei pea sundima end funktsioneerima, kui olen nii väsinud, et tahaks ainult magada. Nüüd ma funktsioneeringi nagu terve inimene!

Vahel vaatan oma kapslite järele jäänud kogust kerge hirmutundega ja üritan meeles hoida, et kindlasti tuleb õigel ajal uued tellida, nii et ei jääks ühtki kapslivaba päeva. Loodan küll, et paari kapslivaba päevaga mu hea uni oma asju kokku ei paki ja parematele jahimaadele ei suundu, aga katsetada seda siiski ei soovi. Olles lõpuks kogenud head und, ei taha ma sellest kuidagi loobuda

Kuna minuni jõudis see soovitus täiesti juhuslikult ja täpselt õigel ajal, olen enda kogemust tutvusringkonnas edasi jaganud, kui keegi on kurtnud oma kehva unekvaliteedi üle. Ja nende tagasiside on täpselt selline nagu minul - CBD tõesti aitab!

Mõistan ka seda, et CBD kohta leidub internetiavarustes nii suures koguses kiidulaulu, et seda võib kohati raske uskuda olla. Häid sõnu on millegipärast alati raskem uskuda kui halbu. Kui mul oleks tekkinud sõbranna soovituse ja tellimise vahele mõttepaus, oleks skeptik minus ka ehk kahtlema hakanud. Olen siiralt õnnelik, et seda mõttepausi ei olnud ja tellimata kapslid ei jäänud. Kes häid sõnu uskuda ei taha, sellel tuleb ise proovida. Nagu öeldud: kaotada pole midagi, ainult võita!

Parimat, Anonüümne :)

Blogi postitused

Kogenud veterinaar Kenno Ruul: Ennekõike mõtlen ma lemmiku heaolu peale

Kogenud veterinaari Kenno Ruuli sõnul on CBD üks paremaid võimalusi lemmiku terviseprobleemide ...

Loe edasi

Kuidas doseerida CBD õli?

Väga paljud on küsinud, et kuidas peaksin doseerima CBD kanepiseemne õli tilkasid? Panin kokku ...

Loe edasi

Kasutaja tagasiside Phyto+ cbd toodetele

Minu jaoks oli väsimus normaalsus. Kui unetundide poolest justkui oleksin pidanud puhanud olema, ...

Loe edasi

Malluka tagasiside Phyto+ cbd toodetele

Phyto+ tooted, eriti CBD kanepiõli ekstrakt, on mu sõpruskonnas kindlasti enim laineid löönud ...

Loe edasi

Deom Image

Phyto Plus® seemnest etiketini

Suhtume CBD toodete testimisse väga tõsiselt. See on ainus viis, et tagada meie CBD kanepitoodete parim kvaliteet ja järjepidevus. Järgime toodete valmistamisel Euroopa Liidu hea tootmistava (GMP) sertifitseeritud standardit. See on farmaatsia - ja toiduainetööstuse kõrgeim standard. Garanteerime tingimusteta, et meie CBD tooted on 100% orgaanilised, GMO-vabad ja sünteetikavabad.

Kes me oleme

 Sunshine Trading | PHYTO+
 Zwanebloemlaan 222
 1087GD Amsterdam

+372 5809 7010
+358 40035 0556
info(ät)cbdest.eu
E-POOD